10 éves az SK Kézimunka!

Szinte hihetetlen, de idén töltjük a tizedik évünket! Köszönet érte!

Köszönjük az üzletünkbe betérő és a webáruházunkból rendelő vásárlóinknak!

2014-ben fogalmazódott meg az ötlet: rövidáruboltot kellene nyitni a XVII. kerületben. Sok-sok tervezés és szervezés, a megfelelő hely kiválasztása után 2014 novemberében megnyitottuk a kicsi, családias üzletünket ahol mindig szívélyesen fogadjuk a betérőket. 2015-ben elindult webáruházunk is, melyben mindig az aktuális árukészletünkből választhattok, így a szállítási idő is minimális (1-2 munkanap).

Kínálatunk a klasszikus kötő- és horgolófonalakon kívül a rövidáruk széles körét is felöleli. Választékunk az évek alatt nőtt és szélesedett: újabbnál újabb világmárkák és több hazai készítő termékeit kezdtük forgalmazni. Több kiadó kézimunka (szak)könyvei is megtalálható kínálatunkban. A hagyományosnak számító kötés, horgolás és hímzés mellett több új (vagy újra divatba jött) kézimunkához tartunk eszközöket és alapanyagokat, mint a tuniszi horgolás, makramé, punching, knooking, szövés, subázás vagy a frivolitás. Valamint a hétköznapokban szükséges rövidáruk is bő választékban találhatók üzletünkben: gumik, szalagok, gombok, tépőzár, ruhafoltok és -díszek, zsinórok, ollók és természetesen tűk és cérnák.

Ez a kerek évforduló remek lehetőség, hogy kifejezzük a hálánkat felétek, ezért egy éven át tartó változatos és izgalmas akció-cunamit indítunk webáruházunkban! 🙂

    A akciós termékek aktuális listáját ITT találod.