Csomagszállító partnerünk a GLS

Webshopunk mostantól az GLS-sel áll szerződéses viszonyban.

A csomag feladását követően a GLS információs emailt küld a regisztrált email címére, amiben lehetősége van ingyenesen a szállítási cím megváltoztatására, illetve CsomagPont választására.

 

 

 GLS LOGO

Szállítási lehetőségek belföldre:   1. házhoz szállítás

                                                            2. CsomagPontra kézbesítés

 

 

Extra szolgáltatások

Amennyiben a szokásostól eltérő időpontot vagy konkrét szállítási napot vagy napszakot szeretne megadni az átvételhez, akkor ezt a rendelés leadása előtt tudassa velünk. Ezeknek az extra szolgáltatásoknak a felárát csak személyesen tudjuk pontosítani.

Fizetési határidő

  •          előre utalás esetén: az ügyfélszolgálatunk által küldött megerősítő e-mail beérkezésétől számított 3 banki nyitva tartási napon belül,
  •          utánvét esetén: a csomag kézhezvételekor,
  •          személyes átvétel esetén: a helyszínen fizetendő.

Szállítási határidő

Optimális esetben a futár a megrendelést követő munkanapon veszi át a csomagot és az azt követő munkanapon kézbesíti. A szállítással illetve a megrendelés során felmerülő problémával kapcsolatban ügyfélszolgálatunk telefonon illetve e-mail-ben keresi Önt.

Átvételi határidő

Csomagponton illetve személyes átvétel esetén üzletünkben 5 munkanap.

A csomag át nem vétele nem minősül elállásnak. Az ezzel okozott károk megfizetéséért Fizetési felszólítás után a Békéltető Testülethez fordulhatunk, illetve polgári peres eljárást indíthatunk.

V V V V
További részletek a Szállítási feltételek-ben.