Rövidáru

Gombok, cérnák, tűk, szalagok, gyűszűk, ollók…, minden, amire egy háziasszonynak szüksége lehet, ami a kreativitáshoz elengedhetetlen, hogy a jó ötletek megvalósuljanak, a ruháink új köntösbe öltözzenek, dekoráljunk, díszítsünk, kézimunkázzunk kedvünk szerint!

Rövidáru termékeink között megtalál pamut, poliészter, bőrvarró, farmervarró, átlátszó és gumicérnát, és különböző pamut, műszálas és madeira csipkék közül válogathat. A varrótűkön kívül természetesen gépvarrótű, biztosítótű és gombostű is az árukészlet részét képezi, ugyanúgy, mint szalagjaink közül a szatén szalag, farkasfog  és koptató…

Egy háziasszonynak sok apróságra lehet még szüksége, ha a háztartásban ezt-azt helyre kell hozni, meg kell javítani. Erre talál nálunk különböző foltokat (vasalható, varrható, darabolható és figurás), rengeteg gombot, gumiszalagokat (gomblyukasat is),  zsinórokat (0,1-0,6 cm-es, nemzeti színű…), cipzárakat (fém, műanyag), patentokat (fém, műanyag), fehérnemű kellékeket, cipőfűzőt, csatot, akasztót, szegecset, orsót (fém, műanyag) stb.
Ami viszont egyetlen varrós dobozból sem hiányozhat: mérőcenti, utazó varrókészlet, olló, tűbefűző, varratbontó, gyűszű, tűpárna, patchworkjelölő, szabókréta, jelölőceruza. Mindez persze a teljesség igénye nélkül.