Kedvezményes termékek

Kategóriák

Gyártók

Információ

GY.I.K.

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan vásárolhatok a webáruházban?

Egy egyszerű regisztrációt követően vásárolhat a www.skkezimunka.hu/webaruhaz -ban. A kosárba tett termékek megrendelését a Fizetés gombra kattintva és a fizetési, és szállítási módot kiválasztva véglegesítheti.

Hogyan regisztrálhatok a webáruházban?

Ezt megteheti a vásárlás előtt a jobb felső sarokban levő Bejelentkezés-re kattintva, ahol a fiók létrehozása mezőben kezdheti a regisztrációját. Illetve regisztrálhat, miután kosarába tette a kiválasztott termékeket és a Fizetés gombra kattint. Webáruházunkba elegendő egyszer regisztrálni. Saját email címével és jelszavával belépve minden további vásárlásánál a már megadott adatokat használja a rendszer.

Megváltozott a címem, mit tehetek?

Saját oldalára belépve könnyedén megváltoztathatja adatait.

Elfelejtettem a jelszavam!

A Bejelentkezésre kattintva az Elfelejtetted a jelszavad? kérdésre kattintva új jelszót kérhet, melyet az első belépést követően megváltoztathat.

Hogyan fizethetem ki a kiválasztott termékeket?

Több féle fizetési mód áll rendelkezésére:

 • Előre utalás: válassza az Előre fizetést és azon belül az Banki átutalás opciót, majd várja meg, hogy Ügyfélszolgálatunk email-ben felkeresse Önt az utaláshoz szükséges adatokkal. Fontos tudni, hogy, mivel hagyományos üzletünk árukészletét értékesítjük webáruházunkban, ezért készleteink végesek, előfordulhatnak kifutó, megszűnő termékek is. A tájékoztatót a valós készleteink ismeretében küldjük. Az Ügyfélszolgálat kizárólag az üzletünk nyitvatartási idejében működik. Mivel a webáruházunk éjjel-nappal nyitva áll Vásárlóink részére, előfordulhat, hogy tájékoztató levelünk nem a vásárlás napján érkezik a Vásárlóhoz, de kérjük, mindenképpen csak ezután utaljanak.
 • Bankkártya: válassza az Előre fizetést és azon belül a Fizetés kártyával a Borgun fizetési oldalán opciót és kövesse az ott kapott instrukciókat. Ezzel azonnal rendezi számláját. Amennyiben ezt a fizetési módot választja, későbbi változtatásra (szállítási mód, termékek cseréje) nincs lehetősége.
 • Utánvét: Utánvétes küldeményként is kérheti a rendelését. Amikor megkapja a csomagot, akkor kell kifizetnie azt a futárnak készpénzben vagy bankkártyával.
 • Készpénz: készpénzes fizetési mód kizárólag üzletünkben Személyes átvétellel lehetséges. Címünk: http://skkezimunka.hu/elerhetosegeink/

Hogyan vehetem át a megrendelésemet?

 • Személyes átvétel üzletünkben: a megrendelés visszaigazolását követő értesítő email után lehetséges.
 • Otthoni átvétel: a futár az Ön otthonában adja át a csomagot, amennyiben nem találja otthon telefonos és email-es egyeztetés után még kettő alkalommal kísérli meg a kézbesítést.
 • GLS Csomag Pont és Automata: A megjegyzés rovatban jelezze a választott pont vagy automata címét. A csomag feladását követően a GLS információs emailt küld a regisztrált email címére, amiben lehetősége van ingyenesen a szállítási cím megváltoztatására, illetve CsomagPont választására.
  Magyarországon több mint 800 GLS CsomagPont üzemel. A csomagátvevő helyek különböző profilú üzletekben találhatók.A megrendelésnél, kérjük, vegyék figyelembe a CsomagPontok nyitvatartási idejét. A részletes nyitva tartást megtalálják a CsomagPont keresőben: https://gls-group.eu/HU/hu/csomagpont-kereses
 • MPL automata, Posta Pont vagy postán maradó: A megjegyzés rovatban jelezze a választott pont, posta vagy automata címét. A csomag feladását követően az MPL információs emailt küld a regisztrált email címére.

Milyen fizetési és szállítási opciót válasszak?

 • Készpénz + Személyes átvét
  Ha bejön vásárolni üzletünkbe, de biztos szeretne lenni benne, hogy a kiválasztott termékből van elegendő, illetve ha webáruházas akciós áron szeretné azt megkapni, akkor válassza ezt a lehetőséget.
  Akár már a megrendelés napján, de legkésőbb 5 munkanapon belül veheti át a termékeket.
 • Átutalás/Bankkártya + Személyes átvét
  Ha előre le szeretné rendezni az anyagiakat vagy valaki mást küld maga helyett, akit nem szeretne terhelni a fizetéssel.
  Utalásnál az utalási információs email-ben foglaltak szerint utalja a végösszeget 3 munkanapon belül.
  Bankkártyával azonnal kifizeti a vásárlása értékét.
  Ezután 5 munkanap áll rendelkezésére, hogy üzletünkben átvegye a csomagot.
 • Átutalás/Bankkártya + Házhoz szállítás
  Utalásnál az utalási információs email-ben foglaltak szerint utalja a végösszeget 3 munkanapon belül.
  Bankkártyával azonnal kifizeti a vásárlása értékét.
  Ezután a futár házhoz viszi Önnek a csomagot a megadott címre.
 • Utánvét + Házhoz szállítás
  A futár házhoz viszi Önnek a csomagot a megadott címre, amit kézhezvételkor kell kifizetnie a futárnak.

Mennyit fizetek a szállításért?

A mindenkor aktuális szállítási díjakat a Szállítási feltételek között találja.

Hogyan tudom felvenni Önökkel a kapcsolatot?

Az Ügyfélszolgálat kizárólag az üzletünk nyitvatartási idejében működik, ekkor van módunk válaszolni a megkeresésekre is. A szokásos nyitvatartási rendtől eltérő nyitva tartást kellő időben közzétesszük honlapunkon és facebook oldalunkon.